На Львівщині реалізують проєкт, що допоможе ефективніше збивати російську авіацію (відео)

На Львівщині реалізують проєкт, що допоможе ефективніше збивати російську авіацію (відео)
У командному та аналітичному центрах ПВК «Захід» проведуть технічну модернізацію для оборони неба від ворога. Проєкт отримав назву «Sky» 

Модернізований  захист неба. У командному та аналітичному центрах ПВК «Захід» проведуть технічну модернізацію для оборони неба від ворога. Проєкт отримав назву «Sky». Його ініціювали  Львівський ІТ Кластер спільно із  Львівською ОВА та Повітряним  командуванням «Захід». Новітні засоби допоможуть нашим захисникам швидше реагувати на повітряні атаки рашистів.

До слова, від початку повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави, ПВК «Захід» знешкодило понад 3 десятки ворожої авіації.  

Ми мусимо бути максимально помічними. І ми погодилися розпочати такий проєкт, який передбачає власне модернізацію командного центру плюс аналітичного центру і 45 таких операційних центрів, з яких власне складається протиповітряна оборона західної частини України, — розповів Степан Веселовський, СЕО Львівського ІТ Кластера. 

На сьогодні це вже розпочатий цей проєкт і вже встановлені засоби. Це високотехнологічні засоби, які нам надають можливість швидше приймати рішення. Дуже всім дякую, я думаю разом до перемоги, — зазначив Денис Левкович, представник Повітряного командування «Захід». 

Дякую Вам, хлопці, за те, що ви тримаєте небо над Львівською областю в тому числі. Понад 20 збитих ракет, 10 безпілотних апаратів. Повага вам і дякую, — Максим Козицький, голова львівської військової держадміністрації. 

Нагадаємо, учора російські ракети пошкодили три електричні підстанції у Львові.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
Історії біженців, що шукають порятунок (відео) Історії біженців, що шукають порятунок (відео)
За 7 днів російсько-української війни Львівщина прийняла більш ніж 40 тисяч переселенців та понад 100 тисяч біженців виїхало до Польщі.
У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк
Він пройшов Іловайський котел і 119 днів полону.
Loading...
Load next