Сигнал «Повітряна тривога» у Львові залишається незмінним (відео)

Сигнал «Повітряна тривога» у Львові залишається незмінним (відео)
При загрозі або виникненні НС є сигнал УВАГА ВСІМ! – це уривчасте звучання сирен, після якого ТБ, радіо та гучномовці передають повідомлення від органів влади.

Сигнал «Повітряна тривога» у Львові залишається незмінним. У обласній військовій адміністрації роз’яснили останню інформацію про нібито нові сигнали повітряної тривоги.

Чимало телеграм-каналів поширили такі дані від Центру протидії дезінформації. Проте у дописі йдеться лише про деякі територіальні громади. На Львівщині звуки оповіщення залишаються без змін.

При загрозі або виникненні надзвичайної ситуації мирного або воєнного часу є сигнал УВАГА ВСІМ! – це уривчасте звучання сирен, після якого телебачення, радіо та гучномовці передають повідомлення від органів влади.

Нагадаємо, в одному з медзакладів Львівщини відкрили реабілітаційне відділення для українських захисників.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Сирени про повітряну тривогу на Львівщині почують всі (відео) Сирени про повітряну тривогу на Львівщині почують всі (відео)
Зараз на Львівщині є близько 180 електросирен, більше ніж 150 інтернет-гучномовців, понад 2 сотні систем вуличної звукофікації та 25 мобільних сирен.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next