Безпека під час свят: чи діятиме комендантська година на Львівщині у новорічну ніч? (відео)

Безпека під час свят: чи діятиме комендантська година на Львівщині у новорічну ніч? (відео)
Правоохоронці продовжують нести службу у посиленому режимі. Комендантська година діятиме і в новорічну ніч, тож порушників притягуватимуть до відповідальності.

Безпека під час свят: правоохоронці й надалі несуть службу у посиленому режимі. До завершення святкувань окрім особового складу поліції Львівщини та Управління патрульної поліції, порядок також охоронятимуть Нацгвардійці, курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ, учасники Добровольчих формувань, військовослужбовці, а ще рятувальники. Комендантська година діятиме і в новорічну ніч – з 24 до 5-ї години ранку, тож правоохоронці закликають не порушувати публічний порядок.

Будуть перевіряти людей, документи, в разі необхідності будуть доставляти їх у відділки поліції, а також притягувати до відповідальності, - каже Світлана Добровольська, речниця ГУ Нацполіції Львівщини.

Салюти, феєрверки, петарди – їхній продаж і використання також під забороною. Правоохоронці закликають у першу чергу дбати про людей, які можуть сприйняти звуки салютів за звуки вибухів.

Правопорушників будуть притягувати до адміністративної, а в деяких випадках до кримінальної відповідальності. Їм загрожує штраф, громадські роботи або позбавлення волі. Закликаємо усіх, якщо ви почули сигнали тривоги, не нехтуйте правилами безпеки, не зловживайте алкоголем, будьте взаємо ввічливими, бажаємо вам безпечних свят, - розповіла речниця ГУ Нацполіції Львівщини.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Безпечні свята. Що робити, якщо вдома чи в офісі загорілася ялинка: поради рятувальників (відео) Безпечні свята. Що робити, якщо вдома чи в офісі загорілася ялинка: поради рятувальників (відео)
З наближенням Нового Року та Різдва у рятувальників традиційно збільшується кількість викликів, оскільки люди нехтують елементарними правилами протипожежної безпеки.
Святкування Дня Незалежності у Львові: план заходів на вихідні Святкування Дня Незалежності у Львові: план заходів на вихідні
На вихідні у Львові відбудеться багато концертів, культурних і спортивних заходів.
Які фільми подивитися на новорічні та різдвяні свята? Які фільми подивитися на новорічні та різдвяні свята?
Поринь у зимову казку разом з Правда ТУТ Львів!
Loading...
Load next