Куди у Львові здавати ялинку на утилізацію? (відео)

Куди у Львові здавати ялинку на утилізацію? (відео)
Після завершення різдвяних свят у Львові діятимуть 7 централізованих пунктів збору хвойних. У подальшому з них зроблять компост.

З домівки – на переробку: друге життя закликають львів’ян дати ялинкам. Після завершення різдвяних свят у місті  розпочнуть діяти 7 централізованих пунктів збору хвойних для того, аби мешканці могли здати їх на утилізацію.

Замарстинівська 167 це є база Львівського комунального підприємства «Зелений Львів» і Чорновола 1, Володимира Великого 14, вулиця Виговського 34, Шафарика 15, вхід у парк Святого Івана Павла Другого, - каже Роман Яцикович, начальник відділу комунікації і просвітництва управління з питань поводження з відходами Львівської міськради.

Приносити ялинки у ці місця збору необхідно з 21 по 29 січня. Якщо ж ці локації - надто далеко від вашої домівки, «зелену красуню» ви можете залишити просто біля найближчих сміттєвих контейнерів. Важливо це зробити у зазначений період, а дерево залишити власне біля баку.

Адже під час навантаження побутових відходів треба ялинки правильно утилізувати, - розповідає начальник відділу комунікації і просвітництва управління з питань поводження з відходами Львівської міськради.

Тобто переробити на компост. Цим займаються працівники міської компостувальноін станції, що на Пластовій, 13. Сюди, до слова, ви також можете самостійно привезти своє новорічне деревце й залишити його тут. І таким чином дати ялинці «друге життя» у вигляді органічної підживки.

Яка в майбутньому використовується для збагачення землі також можливої висадки дерев або інших корисних квітів, овочів, фруктів і так дальше, - додала Наталя Сеник, начальниця відділу організації роздільного збору харчових відходів ЛКП «Зелене місто».

Привозити хвойні на Пластову можна щобудня з 8-Ї і до 17 години. Також залишити ялинку і дідуха пропонують у Домівці врятованих тварин.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 


Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Варварські дії: на Львівщині вже вдруге за місяць зруйнували декорації біля центральної ялинки міста Варварські дії: на Львівщині вже вдруге за місяць зруйнували декорації біля центральної ялинки міста
Про це повідомили в міськраді Новояворівська 30 грудня.
У Львові запрацював різдвяний ярмарок (відео) У Львові запрацював різдвяний ярмарок (відео)
На площі перед Львівською Оперою урочисто засяяла центральна зелена красуня. Також запрацював Різдвяний ярмарок. 
"Бюджетно і естетично": новорічну ялинку планують відкрити у Львові 17 грудня "Бюджетно і естетично": новорічну ялинку планують відкрити у Львові 17 грудня
Львівські творці мають більш масштабні ідеї для оздоблення міста на зимові свята.
Loading...
Load next