6 років за гратами проведе мешканець Нового Роздолу за продаж наркотиків

6 років за гратами проведе мешканець Нового Роздолу за продаж наркотиків

За публічного обвинувачення прокурорів Стрийської окружної прокуратури 34-річного чоловіка визнано винним у незаконному зберіганні та збуті наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

Йому призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляють у прокуратурі Львівщині.

Прокурори в суді довели, що у місті Новий Розділ (Стрийського району) засуджений займався продажем наркотиків, а саме таблеток субітекс, які містять в собі наркотичну речовину бупренорфін.

Обвинувачений налагодив схему збуту: отримував замовлення на товар по телефону, а передавав його клієнтам в себе вдома безпосередньо з рук в руки.

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Нагадаємо, 18 карет швидкої допомоги передали французькі благодійники

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині судитимуть чоловіків, які організували схему продажу наркотиків На Львівщині судитимуть чоловіків, які організували схему продажу наркотиків
Чоловіки займались незаконним виробництвом, виготовленням, пересилання й збут наркотичних засобів. Кожен з наркозбувачів відповідав за свій напрямок роботи: постачання товару, його розповсюдження та відправку клієнтам.
Верховний Суд визнав незаконними перевірки будівництва «ІРОКСа» на Тернопільській, 42 Верховний Суд визнав незаконними перевірки будівництва «ІРОКСа» на Тернопільській, 42
У суді забудовник довів, що Інспекція ДАБК у м. Львові не мала права перевіряти об'єкт будівництва на вул. Тернопільській, 42.
Львівські правоохоронці спіймали хлопця, який ховав наркотики Львівські правоохоронці спіймали хлопця, який ховав наркотики
Поліцейські затримали 28-річного львів'янина, який розкладав закладки з наркотиками біля дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика.
Loading...
Load next