Правоохоронці викрили аферистів, які продавали неіснуючі автозапчастини

Правоохоронці викрили аферистів, які продавали неіснуючі автозапчастини
Правоохоронці викрили аферистів, які відбуваючи покарання за інші злочини в місцях позбавлення волі на Львівщині, видурювали у громадян гроші за неіснуючий товар

Правоохоронці викрили аферистів, які відбуваючи покарання за інші злочини в місцях позбавлення волі на Львівщині, видурювали у громадян гроші за неіснуючий товар. Від їх дій постраждали близько 20 людей.

І звичайно, замовлені автозапчастини покупці так і не отримували і тоді зверталися до правоохоронців. Кіберполіцейським не знадобилося багато часу, щоб зрештою знайти зловмисників. Учасники цієї шахрайської схеми визнали свою провину.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Демонтаж МАФу обернувся бійкою: власник кіоску напав на "муніципала" (відео) Демонтаж МАФу обернувся бійкою: власник кіоску напав на "муніципала" (відео)
Бійка між муніципалом і власником кіоску з продажем фаст-фуду виникла під час розбирання конструкції споруди.
У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото) У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото)
Викрадачі вимагали у батьків викуп у два мільйони євро, це - приблизно 61 млн грн. Правоохоронці звільнили дівчину, з нею працює психолог.
Львівські правоохоронці ліквідували 2 нарколабораторії та вилучили психотропів на понад 10 млн грн Львівські правоохоронці ліквідували 2 нарколабораторії та вилучили психотропів на понад 10 млн грн
Львівські поліцейські виявили та припинили діяльність наркоугруповання, що передавали психотропи у Дрогобицьку виправну колонію
Loading...
Load next