Близько 60% шкіл на Львівщині готові до нового навчального року в режимі офлайн (відео)

Близько 60% шкіл на Львівщині готові до нового навчального року в режимі офлайн (відео)
Цього року в області навчатимуться близько 282 тисяч школярів.

Немає укриття – немає навчання. Близько 60% шкіл на Львівщині увійдуть до нового навчального року очно. Щодо решти закладів середньої освіти – до 1-го вересня батьки та педагогічні ради мають визначитися з форматом. Винятком є 154 обласні школи, де немає укриття. Там іншої форми окрім дистанційки – не буде.

Про це повідомив Директор департаменту освіти та науки Львівської ОВА Олег Паска. За його словами, навіть у школах, де є укриття, батьки можуть обрати для дитини онлайн-формат навчання.

Якщо в громаді є школа, яка точно буде вчитися дистанційно, тоді всіх дітей з інших шкіл, які вчаться очно, але їхні батьки обрали форму навчання дистанційну, можна спокійно підключити до цієї школи, яка буде власне проводити дистанційне навчання, — зазначив Олег Паска, директор департаменту освіти та науки Львівської обласної військової адміністрації.


Додамо, цього року у школах на Львівщині навчатимуться майже 282 тисячі дітей. І наявний відсоток учнів-ВПО, а це близько 3-ох тисяч школярів, в області практично не вплине на освітній процес.
 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Навчання в умовах пандемії: як цьогоріч школярі розпочнуть навчальний рік (відео) Навчання в умовах пандемії: як цьогоріч школярі розпочнуть навчальний рік (відео)
Школи, де 80% працівників будуть вакцинованими, зможуть працювати у очному форматі, навіть якщо Львівщина перебуватиме у "червоній" зоні.
На Львівщині відновлять навчання у школах (відео) На Львівщині відновлять навчання у школах (відео)
Із 14 березня школи Львівщини можуть повернутися до навчання. Кожен заклад самостійно обиратиме форму освітнього процесу.
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
Loading...
Load next