14-річна донька Кошового засвітила свого коханого у Instagram (фото)

14-річна донька Кошового засвітила свого коханого у Instagram (фото)

Дочка актора Студії "Квартал 95" Євгена Кошового нещодавно зізналася, що у неї є бойфренд. Цього разу вона показала спільну з ним фотографію, зроблену під час прогулянки. Фото дівчина розмістила у своєму Instagram.

Фото: скріншот Instagram

14-річна Варвара прогулялася Києвом зі своїм молодим чоловіком. Активна користувачка соцмереж та донька відомого коміка також привертає до себе увагу публіки, як її батько.

Фото: скріншот Instagram

Видно, що пара, попри свій юний вік, активно проводить час разом. Вони разом гуляють, ведуть блог Варі. Варто відзначити і те, що дівчина виглядає трохи старше своїх років.

Нагадаємо, що Зеленські святкують19-ту річницю весілля: як подружжя змінилося за роки шлюбу (фото). Пара одружилась у 2003 році.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Обираємо ялинку: купити штучну, живу чи у горщику? Які характеристики та ціни? Обираємо ялинку: купити штучну, живу чи у горщику? Які характеристики та ціни?
Щороку напередодні Нового Року чи не кожен українець думає про головну прикрасу цього свята – ялинку. Про те, яку красуню безпечніше обрати та цінові категорії далі.
В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені
В Україні у листопаді у порівнянні з жовтнем кількість вакансій збільшилась на 18%.
Найпопулярніші паролів в Україні та світі: рейтинг Найпопулярніші паролів в Україні та світі: рейтинг
Компанія NordPass, яка займається питаннями безпеки в інтернеті, опублікувала звіт про найпопулярніші паролі, якими користувачі захищають свої облікові записи.
Loading...
Load next