Загарбники готуються підняти плату за комуналку на окупованій Луганщині – ОВА

Загарбники готуються підняти плату за комуналку на окупованій Луганщині – ОВА

Російські загарбники планують з нового року підняти плату за житлово-комунальні послуги на тимчасово окупованих територіях Луганської області. Повідомила Луганська ОВА у Telegram.

Окупаційна влада з січня збирається підвищити тарифи на комуналку. Нижчі тарифи на комунальні послуги – це був один із козирів окупаційної влади при захопленні міст, на що розраховували, переважно, літні люди, які вирішили залишитися. Однак і цей подарунок виявився тимчасовим, - повідомляє Луганська ОВА.

За даними ОВА, до кінця місяця окупанти мають затвердити підвищення вартості на 10 % практично всіх послуг.

Також повідомляється, що у 10 селах і селищах навколо Довжанська мобілізували майже усіх чоловіків, кому до 60 років.

Зокрема, у селищі Хмельницький мобілізованих забрали та вивезли за одну добу. Тих, хто намагався сховатися у родичів чи друзів, знайшли за допомоги представників сільських та селищних рад.

Водночас на Старобільщині росіяни заселяються не тільки в пусті будинки, а й у домоволодіння, де живуть люди – жителів просто виселяють з їхнього помешкань.

22 листопада росіяни знов пішли атакою на Білогорівку, але їх вкотре відбили українські військові.

На Куп’янському та Лиманському напрямках окупанти обороняються, здійснюють обстріли з танків та артилерії, зокрема в районах Новоселівського, Стельмахівки, Макіївки, Площанки та Білогорівки.

Українська авіація протягом минулої доби завдала 3 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів, а воїни ракетних військ і артилерії уразили пункт управління противника.

Нагадаємо, що на Євробаченні-2023 змінили правила голосування.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Назвали "шпигункою": окупанти показали затриману на Донбасі вчительку Наталію Шило, яка їхала провідати матір Назвали "шпигункою": окупанти показали затриману на Донбасі вчительку Наталію Шило, яка їхала провідати матір
У сюжеті не уточнили, що утримують жінку під вартою з літа 2021 року.
Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео) Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео)
Українські військові направили керовану протитанкову ракету на фортифікаційну споруду, облаштовану окупантами неподалік позицій ЗСУ.
Loading...
Load next