У Львові провели змагання серед поранених військовослужбовців та ветеранів “Ігри Нескорених"

У Львові провели змагання серед поранених військовослужбовців та ветеранів “Ігри Нескорених"
Збірну України представлятимуть 24 спортсмени з числа військовослужбовців та ветеранів війни, які отримали травми у зоні бойових дій

2 змагальні дні, 4 локації, 9 видів спорту та 223 ветерани - у Львові провели наймасштабніші змагання у паралімпійському стилі серед поранених військовослужбовців та ветеранів з усієї України. “Ігри Нескорених” - відбір до національної збірної, яка восени поїде на Міжнародні ветеранські змагання Invictus Games. Кожен учасник має свою унікальну історію, яка надихає інших, показуючи, що неможливе – можливо, і своїми вчинками доводить всьому світу, що ніяка бойова травма не може зламати сильного духу.

Нагадаю, на Іграх нескорених Україна дебютувала у 2017 році. У 2023-му в Дюссельдорфі нашу збірну представлятимуть 24 спортсмени.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові триває Кубок України зі стрільби з лука у приміщенні (відео) У Львові триває Кубок України зі стрільби з лука у приміщенні (відео)
Перші змагання сезону - триває Кубок України зі стрільби з лука в приміщенні.
У Львові попрощалися з "нескореним" Дмитром Сидоруком, який загинув на війні (відео) У Львові попрощалися з "нескореним" Дмитром Сидоруком, який загинув на війні (відео)
У Львові попрощалися із срібним призером Ігор Нескорених Дмитром Сидоруком, який загинув 6-го квітня під час запеклих боїв з рашистами. 
ОПЕРАТОРИ ДРОНІВ у Львові провели змагання ОПЕРАТОРИ ДРОНІВ у Львові провели змагання
Вихідними у Львівському ліцеї ім. Героїв Крут провели змагання операторів роторних дронів серед старшокласників та кадетів ліцеїв військового типу
Loading...
Load next