Загадкова смерть на території лікарні: в каналізаційній мережі у Львові виявили тіло електрика

Загадкова смерть на території лікарні: в каналізаційній мережі у Львові виявили тіло електрика
Тіло 66-річного електрика виявили у запасному резервуарі для води, який зараз не функціонує, тож жодних робіт чоловік там проводити не міг

Загадкова смерть на території лікарні: в каналізаційній мережі на вулиці Навроцького у Львові виявили тіло електрика.

Як повідомили у міськраді, посилаючись на слова керівника лікарні Василя Трунквальтера, 66-річного працівника виявили на наступний день після його зміни – в запасному резервуарі для води, який зараз не функціонує, тож жодних робіт електрик там проводити не міг.

Також провалитися туди неможливо, адже вхід обмурований та припіднятий на півметра у висоту. Обставини події з’ясовують правоохоронці.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео) У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео)
Люди займають чергу ще з ранку, але все одно простоюють на вулиці майже годину, допоки в них зберуть біоматеріали на аналіз.
У Стрийському районі екскаватор перекинув бетонний стовп на чоловіка (відео) У Стрийському районі екскаватор перекинув бетонний стовп на чоловіка (відео)
Під час виконання будівельних робіт екскаватор зачепив стрілою лінію електромережі. А бетонний стовп, що її тримав, упав на 56-річного власника подвір’я. Чоловік помер.
У Львові після вакцинації помер 63-річний чоловік У Львові після вакцинації помер 63-річний чоловік
Чоловік помер після того, як отримав першу дозу вакцини від Covid-19. Смерть медики зареєстрували як несприятливу подію після вакцинації, адже після щеплення не минуло й 30 днів.
Loading...
Load next