Укол ціною посади: у Львові звільнили директорку та головного лікаря ЛКП «Лев»

Укол ціною посади: у Львові звільнили директорку та головного лікаря ЛКП «Лев»
Через евтаназію двох собак керівницю ЛКП «Лев» та головного лікаря ветклініки звільнили. Наразі підприємство у пошуку нового очільника

Укол ціною посади: після нещодавнього випадку, коли у Львові приспали двох собак на території ЛКП «Лев», місто ініціювало службове розслідування. Його результати не змусили довго чекати. Керівницю підприємства Олену Іващенко звільнили, комісія визначила, що та неналежним чином проконтролювала роботу ветеринарної клініки.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко -pravdatutnews.com

Читайте також
Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами
У львівській квартирі на вулиці Замарстинівській 26-річний чоловік утримував 8 собак та 9 котів – тварини не отримували необхідного догляду та годування. Одна з собак померла у ветеринарній клініці під час надання їй допомоги.
«Омікрон» масово вражає львів'ян (відео) «Омікрон» масово вражає львів'ян (відео)
У стаціонарі 1-го ТМО Львова перебуває 451 пацієнт з коронавірусом, 87 з них – діти.
"Мені ніде людей ховати": поблизу Львова чоловік на місці садів влаштував приватне кладовище (відео) "Мені ніде людей ховати": поблизу Львова чоловік на місці садів влаштував приватне кладовище (відео)
Тепер порушнику може загрожувати штраф від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до шести місяців арешту.
Loading...
Load next