На честь Фаріон можуть назвати вулицю у Львові — міськрада

На честь Фаріон можуть назвати вулицю у Львові — міськрада

У Львівській міській раді на честь убитої мовознавиці та громадської діячки Ірини Фаріон пропонують назвати одну з вулиць міста.

Про це повідомили у пресслужбі міськради.

Якій саме вулиці можуть надати ім’я мовознавиці — вирішуватимуть разом з її родиною.

Також на пленарному засіданні міськради схвалили рішення про перейменування трьох вулиць Львівської громади. Зокрема, змінити назви можуть вулиці Космонавтів у Брюховичах та Винниках, а в самому Львові — вулиця Василя Дідушка.

А втім, щодо вулиці Дідушка — військового армії УНР, який перейшов на бік більшовиків, а згодом став жертвою сталінських репресій — спершу свій висновок має надати спеціальна комісія.

Нагадаємо, Німецькі роботодавці проти податкових пільг для іноземних кваліфікованих працівників

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові до Дня Незалежності обмежать та змінять рух транспорту У Львові до Дня Незалежності обмежать та змінять рух транспорту
Через підготовку та святкування 30-річниці Дня Незалежності України низка вулиць у Львові буде перекрита для руху транспорту.
Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року
Наразі для Львова цього року пріоритетним є завершення ремонтних робіт на тих вулицях, які почали ремонтувати ще минулого року. Однак, за наявності фінансування планують також розпочати роботи на вулицях Грінченка та Мазепи, що у Шевченківському районі міста.
Ірину Фаріон провели в останню путь Ірину Фаріон провели в останню путь
Сьогодні в останню путь провели Ірину Фаріон, яку підступно вбили 19 липня на подвір'ї багатоповерхівки, де жила ця видатна особистість
Loading...
Load next