Україна повернула з ТОТ жінку похилого віку

Україна повернула з ТОТ жінку похилого віку

На підконтрольну територію України вдалось повернути літню жінку, яка перебувала на тимчасово окупованій частині Херсонщини.

Про це повідомив Омбудсман Дмитро Лубінець.

Офіс Омбудсмана продовжує роботу з евакуації громадян, які залишилися на ТОТ України. Так, нещодавно вдалося успішно повернути ще одну жінку похилого віку, яка через стан здоров'я не могла самостійно пересуватися, тому перебувала на території тимчасово окупованої Херсонщини, ‒ йдеться у повідомленні.

Жінку похилого віку вдалось евакуювати на Харківщину. Зараз вона перебуває з рідними та отримує меддопомогу та підтримку. В Офісі наголосили, що за допомогою може звернутись кожен українець, який потребує допомоги, щоб покинути тимчасово окуповані території.

Офіс Омбудсмана продовжує працювати над поверненням українців, які перебувають в окупації, особливо людей похилого віку та тих, хто потребує особливої уваги через стан здоров'я, ‒ наголосив Лубінець.

Нагадаємо, Шмигаль: Україна не пізніше кінця 2025 року має бути готова до вступу в ЄС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео) Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео)
Українські військові направили керовану протитанкову ракету на фортифікаційну споруду, облаштовану окупантами неподалік позицій ЗСУ.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Loading...
Load next