Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)

Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)
Подружжя разом із тримісячним сином їхало на кладовище, однак внаслідок зіткнення із мікроавтобусом сім'я померла - батько та син на місці події, а мати у лікарні через декілька годин після ДТП.

За інформацією журналістів, загинула сім'я Герасимчук, яка мешкала у Рівному. За кермом автомобіля "Аudi А4" перебував Андрій, поруч – його дружина Вікторія та 1,5-місячний син Тарасик, повідомляє видання "Сьогодні" із посиланням на слова родички загиблих.

За словами родички сімейна пара їхала на кладовище й повідомила, що у загиблої жінки, Вікторії Герасимчук залишився неповнолітній син від першого шлюбу.

Похорон сім'ї відбудеться завтра, 11 травня, оскільки наразі медики проводять розтини тіл.

Нагадаємо, що уся сім'я яка перебувала в авто "Аudi А4" - чоловік, дружина та їхній тримісячний син загинули внаслідок смертельного зіткнення. Батько з сином загинули від отриманих у ДТП травм на місці події. Зрештою 37-річна мати немовляти та дружина винуватця аварії попри вжиті реанімаційні заходи вже через декілька годин померла у лікарні. 

Читайте також
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото) Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото)
Автомобіль з українцями на італійських номерах зламався близько 5:15 ранку і зупинився в третій смузі руху. Однак, громадянин Австрії не встиг вчасно загальмувати та спричинив смертельну ДТП в якій загинула 6-річна дитина.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Loading...
Load next