Данілов: публікації в ЗМІ щодо законопроєкту про олігархів не відповідають дійсності

Данілов: публікації в ЗМІ щодо законопроєкту про олігархів не відповідають дійсності
Про це раніше вже наголошував радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Про це секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив в ефірі телеканалу "Україна" під час спілкування з журналістом у перерві програми "Свобода слова" ввечері в п'ятницю.

Той проєкт, який з'явився недавно в ЗМІ - це не той проєкт, який сьогодні розглядається в кабінеті Володимира Зеленського в Офісі президента. Ви знаєте, що він дав доручення апарату Ради національної безпеки і оборони, Кабінету міністрів, Офісу президента підготувати законопроєкт, - пояснив він.

Зокрема, за його словами, законопроєкт непростий, але ті коментарі й те, що сьогодні є в ЗМІ - вони не відповідають дійсності.

Також він наголосив, що "крім закону про олігархів, повинен бути антитрастовий закон, закон про лобізм, про перевірку вітчизняних та іноземних інвестицій в українську економіку, при цьому йдеться про об'єкти критичної інфраструктури".

Про це раніше вже говорив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Читайте також
Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції
Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що на новому засіданні було введено нові санкції проти компаній, на які зареєстровані три лайнери Медведчука та Козака.
СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції
За інформацією ЗМІ, йдеться про літак підсанкційного нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака.
Чому закон про олігархів досі не підписаний: Сергій Магера Чому закон про олігархів досі не підписаний: Сергій Магера
Закон про олігархів покликаний монополізувати ЗМІ в руках президента.
Loading...
Load next