Війна на Донбасі: російські бойовики поранили захисника України

Війна на Донбасі: російські бойовики поранили захисника України
На Донбасі протягом минулої доби, 16 липня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Проте, з початку поточної доби було зафіксовано 5 порушень режиму тиші.

Один український військовий отримав кульове поранення внаслідок обстрілів російськими бойовиками позицій Збройних сил України на Донбасі. Про це йдеться у ранковому зведенні штабу операції Об'єднаних сил.

В результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав кульове поранення. Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу, - йдеться у повідомленні штабу ООС.

Наразі стан пораненого — середньої тяжкості.

Окрім цього вчора, 16 липня, у Луганській області зафіксували проліт ворожого БПЛА типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування. Найманці РФ обстріляли українські позиції поблизу Чермалика, Водяного, що на Приазов'ї, Широкиного, Павлополя та Старогнатівки. Російські окупанти гатили з мінометів 120-го та 82-го калібрів і стрілецької зброї

На обстріли противника підрозділами Об'єднаних сил була надана адекватна відповідь. Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил, - наголосили у штабі.

Про порушення "режиму тиші" з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ.

Читайте також
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці
За останню добу у зоні Операції Об'єднаних сил російські бойовики вісім разів порушили режим "тиші". Внаслідок вибуху невідомого пристрою було поранено двох українських військових.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Loading...
Load next