Головні новини за 6 вересня: Кулеба розповів деталі майбутнього візиту Байдена в Україну

Головні новини за 6 вересня:  Кулеба розповів деталі майбутнього візиту Байдена в Україну

"Але не в цьому році": Кулеба розповів деталі майбутнього візиту Байдена в Україну

Під час зустрічі із Володимиром Зеленським у Вашингтоні американський лідер наголосив, що хотів б знову відвідати Україну. Зазначимо, що раніше українська влада вже неодноразово надсилала йому запрошення для офіційного візиту.

Смерть мера Кривого Рогу: слідство розглядає версію самогубства через зловживання у бюджеті міста

Слідство встановило факти серйозних зловживань у місті, тому не виключає ймовірного самогубства загиблого мера міста Костянтина Павлова. Міністр Монастирський зауважив, що це один із тих моментів, коли відповідальність могла понести людина, яка підписувала фінансові документи, а саме мер.

Справа малазійського лайнера MH17: рішення щодо катастрофи можуть оголосити до грудня 2022 року

У Нідерландах 6 вересня поновився судовий процес у справі MH17 - слово надали рідним і близьким загиблих, які мають намір розповісти суду про своє горе і наслідки катастрофи. Передбачається, що виступи родичів будуть "надзвичайно емоційними".

На Київщині трапився масштабний вибух на цукровому заводі

Серед постраждалих 5 людей, 2 з яких госпіталізували до столичної лікарні. Інших постраждалих доставили до Білоцерківської міської лікарні № 2.

Чоловік вигнав з дому через плач: в Одесі мати з немовлям ночує на дитячому майданчику

В Одесі в мікрорайоні селище Котовського чоловік щоночі виганяє свою дружину з двомісячним сином спати на вулицю. Так, жінка із новонародженою дитиною, за словами очевидців, ночує на дитячому майданчику вже п'яту добу. Однак, на свого чоловіка заяву у поліцію подавати відмовляється.

"Іноді краще жувати, ніж говорити": Разумков виступив проти ідеї Арестовича перейменувати Україну

Раніше спікер української делегації в ТКГ по Донбасу Олексій Арестович заявив, що Україну необхідну перейменувати, щоб відняти у Росії право на історію і спадщину Київської Русі. Він запропонував свою назву - "Русь-Україна".

Loading...
Load next