Мешканці Львівщини все менше довіряють Зеленському

Мешканці Львівщини все менше довіряють Зеленському
Соціологічна група «Рейтинг» дослідила суспільно-політичні настрої у Львівській області. І за результатами опитування, президенту України на Львівщині довіряє лише 29% людей.

Соціологічна група «Рейтинг» дослідила суспільно-політичні настрої у Львівській області.

І за результатами опитування, президенту України на Львівщині довіряє лише 29% людей. Натомість майже 60% опитаних не вірять главі держави.

З такими результатами Володимир Зеленський посідає третє місце рейтингу серед політиків. На другій сходинці з 32% довіри опинився Анатолій Гриценко, 46% невпевнені в політичному діячі.

Очолив цей рейтинг Петро Порошенко. Йому в нашій області довіряє 37% респондентів, натомість 54% не вважають політика надійним.

Додамо, що Соцгрупа «Рейтинг» проводила дослідження з 6 по 22 червня.

Для цього опитали 2 тисячі мешканців області методом інтерв’ю.

Похибка дослідження становить не більше ніж 2,2%.

Нагадаємо, що Президент України на 38 місці в рейтингу довіри громадян. Вперше, за історію керування країною Володимир Зеленський має такий низький відсоток довіри до своєї діяльності й до його команди.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Рейтинги Садового і Синютки зростають на посаду мера Львова
Кошулинський завмер: Садовий VS Синютка?Соціологи агенції Fama зафіксували зміни у трійці фаворитів виборчої кампанії, тож 3 місце посів Руслан Кошулинський, у якого рейтинг - 16%.Олег Синютка підня
Україна закриває свій повітряний простір для білоруських літаків Україна закриває свій повітряний простір для білоруських літаків
Кабінет міністрів заборонив білоруським літакам використовувати повітряний простір України з 29 травня. Від завтра повітряні судна Білорусі не зможуть використовувати територію нашої країни як транзитну.
Loading...
Load next