"Вареник з бринзою": нардеп Вірастюк оскандалився за сексистський коментар

"Вареник з бринзою": нардеп Вірастюк оскандалився за сексистський коментар
Наразі світлину, яка так надихнула Вірастюка, вже видалено або заховано.

Народного депутата від Слуги народу Василя Вірастюка звинуватили у сексизмі та об'єктивації через його реакцію на фото з дівчиною, яка робить вправу. Коментуючи пост тренера Андрія Стригуна у Facebook зі знімком, зробленим з досить відвертого ракурсу, нардеп порівняв одну з частин її тіла з «вареником».

Вареник хоч і з бринзою, але на смак як оселедець, — продовжив своє висловлювання Вірастюк.

Після цього скріншот з коментарями, до яких приєдналися ще кілька людей, був поширений у соцмережах та викликав критику з боку деяких користувачів, у зв’язку з чим Стригун видалив скандальний пост.

У мережі вже різко відреагували на такі висловлювання нардепа. Так, колишній народний обранець Ігор Мосійчук вважає, що українці мають вимагати вибачення від Вірастюка.

Друзі, у кожного з нас є матері, дочки, сестри, дружини. І Вася… образив усіх українських жінок. Потрібно змусити щонайменше просити вибачення, — підкреслив він у своєму Telegram-каналі.

Водночас сам політик, судячи з останнього посту, відреагував на скандал. Так, він напевно натякає, що просити вибачення не буде.

Спеціально створив пост, де кожен охочий може написати будь-який коментар із побажаннями: як мені жити, чи правильно дихаю, з ким мені товаришувати, які пости писати, — зазначив Вірастюк у Facebook.

Схоже, Вірастюк узагалі полюбляє масний гумор у соцмережі. Наприклад, ось такий коментар він лишив під дописом про лізинг автівок.

Нагадаємо, раніше нардепа Вірастюка погрожували вбити.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду
Центральна виборча комісія оскаржила рішення Верховного Суду щодо встановлення результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі № 87 Івано-Франківської області. Оскільки Верховний Суд скасував протокол ЦВК про визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
"П'яним я не був": депутат Трухін з’явився у Раді після резонансної ДТП (відео) "П'яним я не був": депутат Трухін з’явився у Раді після резонансної ДТП (відео)
Нардеп Олександр Трухін 23 серпня потрапив у аварію, в якій постраждали 6 людей. Він заявив, що слідчі та адвокати заборонили йому коментувати перебіг розслідування.
Нардепа Вірастюка погрожували вбити: в поліції розкрили подробиці Нардепа Вірастюка погрожували вбити: в поліції розкрили подробиці
Анонімом, який погрожував вбивством Василю Вірастюку виявився мешканець Миколаївської області 2002 року народження. Наразі столичні поліцейські з’ясовують мотиви та обставини його вчинку.
Loading...
Load next