ДБР планує обрати запобіжний захід Порошенку 17 січня (відео)

ДБР планує обрати запобіжний захід Порошенку 17 січня (відео)
В цей день Петро Порошенко має повернутися до України.

У Державному бюро розслідувань сподіваються на обрання запобіжного заходу п'ятому президенту України, народному депутату Петру Порошенку в понеділок, 17 січня.

Про це на брифінгу «Процесуальні дії, які будуть відбуватися у кримінальному провадженні, де фігурує Петро Порошенко» заявила радниця із комунікацій ДБР Тетяна Сапьян, передає "Укрінформ".

Сьогодні органи слідства чекають на повернення Петра Порошенка для проведення відповідних процесуальних дій. Нагадуємо, що відповідно до закону отримання повідомлення про підозру означає необхідність обрання також і запобіжного заходу. Сподіваємося, що таке засідання відбудеться у понеділок. Підозрюваний прибуде до суду, оскільки і сам власне анонсував, і усі процесуальні норми будуть витримані, оскільки це передбачено законодавством, — сказала вона. 

Нагадаємо:

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
Порошенко проти ДБР: Держбюро звинувачує експрезидента у невиконанні зобов'язань, адвокат — спростовує Порошенко проти ДБР: Держбюро звинувачує експрезидента у невиконанні зобов'язань, адвокат — спростовує
За словами адвоката Ігоря Голованя, Петро Порошенко здав свій закордонний паспорт, а ДБР "не може не брехати".
Знову викликають на допит: Порошенко має сьогодні з’явитися до Державного бюро розслідувань Знову викликають на допит: Порошенко має сьогодні з’явитися до Державного бюро розслідувань
П’ятого президента підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичних організацій.
Порошенкові не обрали запобіжний захід — суд перенесли (відео) Порошенкові не обрали запобіжний захід — суд перенесли (відео)
Суддя перебував у нарадчій кімнаті понад 4 години.
Loading...
Load next