Санкції проти каналу "Наш" та інші підсумки засідання РНБО: брифінг Данілова (онлайн)

Санкції проти каналу "Наш" та інші підсумки засідання РНБО: брифінг Данілова (онлайн)

Володимир Зеленський 11 лютого у Харкові скликав Раду національної безпеки й оборони. Під час засідання обговорили низку питань, зокрема питання пов'язані з російськими навчаннями біля українських кордонів.

За підсумками засідання секретар РНБО Олексій Данілов проводить брифінг.

Як пише РБК-Україна, він зокрема розповів, що в межах засідання РНБО:

  • послухали главу Державної прикордонної служби та командувача ВМС України щодо російської блокади в Чорному та Азовському морях;
  • обговорили міжнародну допомогу Україні;
  • доручили збільшити чисельність територіальної оборони до 2 млн осіб;
  • ввели санкції проти телеканалу "НАШ" та компанії, яка ретранслює російські канали на територію України;
  • евакуація секретних документів з Києва на тлі загрози нападу РФ не проводиться.

Санкції проти каналу "НАШ"

Данілов також зазначив, що РНБО ввела санкції проти каналу "НАШ" терміном на 5 років.

Введено санкції та обмеження проти компанії "Наша Прага", проти компанії "НАШ 24", "НАШ 365" та компанії, яка безпосередньо є власником усіх цих компаній, яка знаходиться на Кіпрі, у місті Лімассол, Proteas House, - розповів Данілов.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський скликає засідання РНБО: Данілов зайнявся організацією зустрічі Зеленський скликає засідання РНБО: Данілов зайнявся організацією зустрічі
Усі члени РНБО України поінформовані про дату, час та місце проведення засідання. Водночас порядок денний засідання наразі не оприлюднили.
"Напрягаюся, коли слухаю російську": секретар РНБО змусив журналіста перейти на державну (відео) "Напрягаюся, коли слухаю російську": секретар РНБО змусив журналіста перейти на державну (відео)
РНБО зібралась на засідання 17 вересня. На Раді нацбезпеки та оборони обговорили фінансування сфери та безпеки на 2022 рік. Також, за словами Данілова, домовились ввести санкції за участь у виборах до Держдуми на окупованому Донбасі та у Криму.
Після доповіді Данілова: Зеленський скликає засідання РНБО Після доповіді Данілова: Зеленський скликає засідання РНБО
Сьогодні Зеленський, виступаючи на колегії Служби безпеки України, згадав про санкції, застосовані за рішенням РНБО, та подякував СБУ "за важливу інформацію та пропозиції для засідань РНБО".
Loading...
Load next