"Бачимо невеликі ротації": Зеленський не вважає, що Росія почала відведення своїх військ (відео)

"Бачимо невеликі ротації": Зеленський не вважає, що Росія почала відведення своїх військ (відео)
Він сказав, що «радіти рано, а констатувати відведення російських військових будуть тоді, коли це станеться».

Президент України Володимир Зеленський не вважає, що Росія почала відведення своїх військ від українського кордону. На його думку, російська сторона проводить ротації. Про це він заявив на спецмарафоні до Дня єдності.

Про ситуацію на кордонах з Росією, Білоруссю і на контактній лінії. Ситуація контрольована, ми не бачимо змін... Бачимо невеликі ротації, але я б це не назвав відведенням. Ми не можемо це констатувати, — зазначив Зеленський.

За його словами, такі ротації українська сторона бачила і в пік російських навчань в 2021 році.

Я б не робив попередніх висновків. Не треба робити висновків щодо потужної ескалації саме 16 числа. Радіти рано, але відбувається те, що ми бачили, що бачила наша розвідка. На сьогоднішній день ми бачимо скупчення, констатувати будемо, коли це станеться, — додав президент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, НАТО поки що не бачить реальної деескалації, але є підстави для «обережного оптимізму».

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Росія погрожує, що депортує з країни понад 150 тисяч українських нелегалів Росія погрожує, що депортує з країни понад 150 тисяч українських нелегалів
Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації заявило, що до 15 червня усі нелегали повинні покинути територію країни. В іншому випадку їх "виженуть" з країни, зокрема у Росії наразі перебуває понад 150 тисяч українців.
Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися" Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися"
Перший президент України, Леонід Кравчук заявив, що відведення російських військ від українських кордонів і з території окупованого Криму не привід для України та світової громадськості розслаблятися.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next