Росія планує оточити Київ – Блінкен

Росія планує оточити Київ – Блінкен

Держсекретар США Тоні Блінкен стверджує, що "всі докази свідчать про те, що Росія має намір оточити Київ і загрожувати йому".

Як повідомляє CNN, про це держсекретар США заявил під час спеціального засідання ОБСЄ.

Дії Росії є образою демократії, прав людини, людської порядності, - стверджує Блінкен,- Протягом місяців Росія прикидалася дипломатією, наполягаючи, що не мала наміру вторгнутися в Україну. Весь час Кремль готував цю холоднокровну атаку, масштабів якої в Європі не було з часів Другої світової війни.

За словами Блімкена плани РФ оточити та загрожувати українській столиці, призведе до масових порушень прав людини.

Члени цієї організації і все міжнародне співтовариство тепер чітко бачать повну відмову Росії від зобов'язань, які вона взяла перед світом, і ми цього ніколи не забудемо, - резюмує Блінкен.

Нагадаємо, що Зеленський підписав указ про утворення Ставки Верховного Головнокомандувача.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На тлі обстрілів окупантів: помічниця держсекретаря США зустрілася в Києві з Кулебою перед візитом до Москви На тлі обстрілів окупантів: помічниця держсекретаря США зустрілася в Києві з Кулебою перед візитом до Москви
Після візитів до Києва та Москви Донфрід вирушить до Брюсселя.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
"Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео) "Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео)
Після прочитання деяких частин статті президента РФ, Зеленський зазначив, що може тільки позаздрити Путіну, оскільки особисто він немає скільки вільного часу.
Loading...
Load next