"Почесна" бригада, яку нагородив путін, тікала від ЗСУ з награбованими унітазами, — Кислиця

"Почесна" бригада, яку нагородив путін, тікала від ЗСУ з награбованими унітазами, — Кислиця

Російська бригада, яка під час наступу ЗСУ втікла з Київщини, проявила героїзм лише в обороні награбованих унітазів. Про це розповів постійний представник України при ООН Сергій Кислиця на засіданні Радбезу ООН.

Нагадаємо, нещодавно президент рф володимир путін удостоїв 64-у мотострілецьку бригаду російської армії почесного звання гвардійської. Це саме та бригада, яка тероризувала мирне населення в Бучі на Київщині.

Російських військових на батьківщині нагородили за нібито масовий героїзм і доблесть, стійкість і мужність.
 

Російські солдати продемонстрували стійкість лише в одному: відступаючи під вогнем українських військ, вони наполегливо зберігали все награбоване, − сказав Кислиця, виступаючи в ООН. 

За словами постпреда України, російські військові залишили боєприпаси, щоб набити свої автомобілі вкраденими комп'ютерами, телевізорами, мобільними телефонами, одягом, килимами, пральними машинами й навіть унітазами. 

Нагадаємо, раніше СБУ виклала перехоплення розмови окупанта-мародера з батьком.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії
Українська розвідка прогнозує, що Росія може наважитися на повномасштабне вторгнення в Україну вже у січні-лютому наступного року.
"Інші країни Балтії розуміють, що таке РФ": Данілов заявив, що Росія не обмежується військовими діями в Україні "Інші країни Балтії розуміють, що таке РФ": Данілов заявив, що Росія не обмежується військовими діями в Україні
Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, попри надані Україною факти та докази.
Loading...
Load next