Війна має закінчитися до кінця року - Зеленський

Війна має закінчитися до кінця року - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив під час свого виступу на саміті лідерів "Групи семи", що хоче, щоб війна в Україні закінчилася до кінця року. Повідомляє Reuters.

Зеленський сказав лідерам "Групи семи", провідних промислових демократій, що він хоче, щоб війна росії в Україні закінчилася до кінця року, поки не настала зима, - пише Reuters, посилаючись на двох дипломатів з Європейського Спілки.

Зеленський звернувся до лідерів Великої Британії, Канади, Франції, Німеччини, Італії, Японії та США з відеозв'язку у понеділок, у другий день триденного саміту G7 на півдні Німеччини.

Нагадаємо, що "Ми вітаємо вашу боротьбу": Джонсон і Трюдо записали відео на підтримку України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Країни "Великої сімки" закликали Росію припинити агресивні провокації на Донбасі Країни "Великої сімки" закликали Росію припинити агресивні провокації на Донбасі
Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" разом із головою європейської дипломатії Жозепом Боррелем оприлюднили заяву, в якій закликали Росію припинити агресивні дії та провокації на кордоні з Україною.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next