“Втікають із зали майже так само, як російські солдати з поля бою” - Кулеба висміяв поведінку лаврова на Радбезі ООН

“Втікають із зали майже так само, як російські солдати з поля бою” - Кулеба висміяв поведінку лаврова на Радбезі ООН

На виступі під час засідання Радбезу ООН міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба висміяв поведінку глави російського мзс сергія лаврова, який покинув залу одразу після виступу, не дочекавшись закінчення зустрічі. 

російські дипломати є безпосередніми співучасниками, оскільки своєю брехнею підбурюють ці злочини та покривають їх. Мабуть, єдине, що варте реакції серед потоку брехні в російському виступі сьогодні – це неприпустимий жаргон, використаний при згадці президента іноземної держави, Президента України. Мушу також відзначити, що російські дипломати втікають із зали майже так само, як російські солдати з поля бою, – зазначив Кулеба.

Нагадаємо, що у Чечні мобілізації не буде, — кадиров (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
Loading...
Load next