США приватно просять Україну показати відкритість до переговорів з рф -

США приватно просять Україну показати відкритість до переговорів з рф -

Адміністрація президента США Джо Байдена приватно просить лідерів України продемонструвати відкритість до переговорів з росією. Пише Washington Post з посиланням на власні джерела.

Адміністрація Байдена приватно закликає українських лідерів показати відкритість до переговорів з росією і переглянути публічну відмову брати участь у мирних переговорах, якщо президента володимира путіна не буде відсторонено від влади, - пише WP.

У матеріалі йдеться про те, що ці вимоги мотивовані не тим, щоб підштовхнути Україну сісти за стіл переговорів, а тим, щоб зберегти "моральну гідність" в очах міжнародних партнерів. У такий спосіб, пише WP, американська влада намагається забезпечити уряду України підтримку з боку інших країн.

Також зазначається, що офіційні особи США поділяють думку своїх українських колег про те, що президент рф володимир путін серйозно не ставиться до переговорів.

При цьому вони заявили, що заборона президента України Володимира Зеленського на переговори з главою кремля викликала занепокоєння в частинах Європи, Африки та Латинської Америки, де руйнівний вплив війни на доступність та вартість продовольства та палива відчувається найгостріше, додає WP.

Нагадаємо, що радник Байдена з національної безпеки відвідав Україну на знак підтримки (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі
Сенатори США закликають Байдена бути чітким і сильним у розмові з Путіним.
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Готується комплекс ініціатив проти Росії: Байден заявив про підтримку України в разі вторгнення держави-агресора Готується комплекс ініціатив проти Росії: Байден заявив про підтримку України в разі вторгнення держави-агресора
США планують ввести санкції проти РФ у разі прямої агресії проти України з її боку.
Loading...
Load next