Зеленський до Дня пам’яті жертв Голодоморів: нас хотіли знищити голодом, тепер - темрявою та холодом

Зеленський до Дня пам’яті жертв Голодоморів: нас хотіли знищити голодом, тепер - темрявою та холодом

Президент України Володимир Зеленський у День пам’яті жертв Голодоморів заявив, що колись українців хотіли знищити голодом, тепер – темрявою та холодом. Проте український народ не зламати, і ми знову переможемо смерть, заявив Глава держави.

Українці пройшли через дуже страшні речі. І попри все зберегли здатність не підкорюватися та свою волелюбність. Колись нас хотіли знищити голодом, тепер – темрявою та холодом. Нас не зламати. Наш вогонь не згасне. Ми знову переможемо смерть, - написав Зеленський.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Loading...
Load next