Україна готова провести розслідування через нібито падіння ракети у Білорусі – Міноборони

Україна готова провести розслідування через нібито падіння ракети у Білорусі – Міноборони

Міністерство оборони готове до проведення в Україні розслідування інциденту, який стався 29 грудня у небі над Білоруссю і запросити до участі у розслідуванні експертів з країн, які не пов'язані підтримкою росії.  Повідомили у Міноборони України.

Українській стороні відомі відчайдушні й наполегливі прагнення Кремля втягнути Білорусь у свою агресивну війну проти України.

У цьому зв’язку українська сторона не виключає й свідомої провокації з боку держави-терориста росії, яка проклала такий маршрут для своїх крилатих ракет, щоб спровокувати їхнє перехоплення у повітряному просторі над територією Білорусі.

Українська сторона, залишаючи за собою безумовне право на оборону та захист власного неба, є водночас, готовою до проведення в Україні об’єктивного розслідування інциденту, який стався 29 грудня у небі над територією Білорусі внаслідок відбиття масованого ракетного удару рф.

Україна готова запросити до участі у такому розслідуванні авторитетних експертів з числа держав, які не пов’язані з підтримкою держави-терориста росії у будь-якій формі.

Нагадаємо, що військові Білорусі заявили, що збили українську ракету С-300.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next