В Еквадорі за тиждень вбили другого політика

В Еквадорі за тиждень вбили другого політика

В Еквадорі застрелили лідера політичного руху "Громадянська революція" Педро Бріонеса. Це сталося біля його будинку у провінції Есмеральдас.

Про це повідомила колишня губернаторка провінції Есмеральдас та нинішня еквадорська політикиня Паола Кабесас.

Ще одна втрата, яка розриває нашу душу. Смертельна куля обірвала життя лідера "Громадянської революції" Педро Бріонеса. Висловлюю співчуття родині, — заявила Паола Кабесас.

Педро Бріонес вбили опівдні в понеділок,  двоє невідомих у парку прибережного міста Еквадору — Есмеральдас. За даними поліції, убивство вчинили двоє підозрюваних, які пересувалися на мотоциклі. Педро Бріонес дістав дві смертельні кулі у шию та ліву сторону тіла.

Нагадаємо, Молдова приєднується до санкції проти Ірану

Софія Ратинська - pravdatutnews.com
 

Читайте також
"Чорновола вбили чотирма ударами кастету" - колишній заступник генпрокурора (відео) "Чорновола вбили чотирма ударами кастету" - колишній заступник генпрокурора (відео)
Експрокурор розповів деталі щодо загадкової смерті лідера Народного руху. Він стверджує, що В’ячеслав Чорновіл загинув не внаслідок ДТП - його вбили.
Сергій Притула пропонує спростувати голосування для заробітчан (відео) Сергій Притула пропонує спростувати голосування для заробітчан (відео)
"Українські заробітчани - це інвестор номер 1 в економіку України, вони мають повне право впливати на стан справ у державі", - заявив Притула.
Loading...
Load next