В Україну з офіційним візитом прибула спікерка Сейму Литви

В Україну з офіційним візитом прибула спікерка Сейму Литви

У вівторок, 18 червня, в Україну з офіційним візитом прибула спікерка Сейму Литви Вікторія Чміліте-Нільсен.

Про це повідомила віцеспікерка Верховної Ради Олена Кондратюк.

Вона зазначила, що особисто зустріла пані спікерку на київському вокзалі.

Це важливий візит для розвитку міжпарламентської співпраці та свідчення підтримки українсько-литовських відносин, – зазначила Кондратюк.

Рада повернутися до Києва, щоб підтвердити непохитну підтримку Сейму Литви перемозі України та її шляху до європейської та євроатлантичної інтеграції, – написала Вікторія Чміліте-Нільсен своєму Х (Twitter).

Нагадаємо, Міносвіти підготувало перших тренерів для оновленого предмету «Захист України»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Візит Блінкена до України: Кулеба розповів про що розмовлятимуть із держсекретарем США Візит Блінкена до України: Кулеба розповів про що розмовлятимуть із держсекретарем США
Однією з головних тем майбутнього візиту держсекретаря США Ентоні Блінкена в Україні буде безпека, розповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.
Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом
Державний секретар США Ентоні Блінкен в травні може відвідати Україну. Наразі тривають переговори та узгодження щодо візиту американського посадовця.
У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу
Президент України, 3 травня візьме участь у святкуванні 230-річчя прийняття першої конституції Польщі та проведе переговори з польським президентом Анджеєм Дудою.
Loading...
Load next