Головні новини України за 25 червня

Головні новини України за 25 червня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS

Флот Великої Британії продовжить ходити біля берегів окупованого Криму

Корабель ВМС Великобританії "Defender" здійснював мирний прохід через територіальні води України відповідно до міжнародного права.

"Це кольори "Партії регіонів": екснардеп Добкін змусив у прямому ефірі роздягнутись депутатку від "Голосу" 

Темою суперечки для колишнього нардепа Михайла Добкіна і чинної депутатки з "Голосу" Юлії Клименко у прямому ефірі одного з українських телеканалів став президент-втікач Віктор Янукович.

Новим речником президента Зеленського стане ведучий Сергій Никифоров

Офіційне представлення нового речника президента Зеленського очікується найближчим часом. Однак, вже відомо, що ним стане ведучий телеканалу "Україна 24" - Сергій Никифоров.

Повалені дерева та затоплені вулиці: наслідки негоди у Львові (фото)

Синоптики все ж таки були праві. У Львові та області сильна гроза призвела до надзвичайних наслідків - через повалені у місті дерева заблоковані декілька вулиць.

Зеленський заявив, що допускає проведення референдуму щодо "стіни" на Донбасі 

У випадку якщо українська влада вирішить відгородитися стіною від Донбасу, це рішення у будь-якому випадку має підтримати народ України на всеукраїнському референдумі.

Нападав ззаду і душив ременем: у Києві засудили серійного гвалтівника до 10 років в'язниці (відео)

Зловмисника, який знущався над жінками, затримали в столиці майже рік тому. Гвалтівник "полював" на жінок в Голосіївському районі столиці, вибираючи жертв, схожих одна на одну.

Україна та Китай готують угоду про безвізовий режим між країнами

Незабаром Україна і Китай можуть ввести безвізовий режим. Наразі країни знаходяться на стадії активних перемовин щодо цього питання.​​​​​​​

Читайте також
Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів
Внаслідок негоди без електроенергії залишилися 75 населених пунктів в чотирьох областях України.
Паніка чи тривога: як українці переживають інформаційну війну Паніка чи тривога: як українці переживають інформаційну війну
Війна, провокації, евакуація, фейки– найбільш використовувані слова цього тижня.
Заклали закладників: перші результати роботи чат-боту DrugHunters (фото) Заклали закладників: перші результати роботи чат-боту DrugHunters (фото)
Про успіхи чат-боту Патрульної поліції прозвітував Олексій Білошицький.
Loading...
Load next