Головні новини України за 1 липня

Головні новини України за 1 липня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS

Троє українських футболістів увійшли у топ-20 найкращих гравців Євро-2020

Одразу троє українських футболістів та підопічних головного тренера збірної Андрія Шевченка увійшли у топ-20 найкращих гравців цьогорічного турніру Євро-2020.

"Труба Медведчука" на п'ять років перейшла в управління "Укртранснафти"

Акціонерне товариство "Укртранснафта" протягом 5 років керуватиме частиною "труби Медведчука", яка раніше належала куму Путіна та проросійському нардепу від "ОПЗЖ", якого підозрюють у державній зраді.

Збірна України прилетіла до Риму на матч з командою Англії на Євро-2020 (відео)

Гравці української збірної вже у столиці Італії - Римі. Тут гравці проведуть свій матч чвертьфіналу Євро-2020 проти футбольної команди Англії.

"Ненавиджу наших людей": блогерка з Одеси обурилась через затримку рейсу та обізвала Україну (відео)

Дівчина з Одеси не змогла вчасно вилетіти у Туреччину з київського аеропорту через затримку рейсу. Рейси перенесені через відсутній дозвіл з боку Туреччини.

В Україні з 1 липня зріс прожитковий мінімум: що змінилось

Від 1 липня прожитковий мінімум зріс на 105 гривень — його сума збільшилась з 2189 грн до 2294 грн. Внаслідок цього зросли також виплати з деяких видів допомог.

"Англії також торба!": як українці відреагували на перемогу збірної України над Швецією (відео)

Збірна України на останніх хвилинах виборола путівку до 1/4 фіналу Євро-2020. Проте, у мережі з'явився дотепний мем за участю Гітлера, який нібито обговорює зі своїми соратниками цю історичну перемогу.

Зеленський підписав закон про підвищення пенсій "чорнобильцям"

Документ встановлює мінімальні розміри пенсії за інвалідністю та у зв’язку з втратою годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Читайте також
Україна - Північна Ірландія 1:0: як пройшов товариський матч перед Євро-2020 Україна - Північна Ірландія 1:0: як пройшов товариський матч перед Євро-2020
Товариський футбольний поєдинок між Україною та Північною Ірландією відбувся вчора, 3 червня в рамках підготовки до Євро-2020.
"У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео) "У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео)
Російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи.
Шевченко оголосив остаточний склад збірної України на Євро-2020 Шевченко оголосив остаточний склад збірної України на Євро-2020
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко офіційно оголосив склад національної команди, яка гратиме на цьогорічному Євро-2020.
Loading...
Load next