Головні новини України за 9 липня

Головні новини України за 9 липня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS

Авіакатастрофа АН-26 на Камчатці: у МЗС повідомили чи були українці на борту літака (відео)

Роботу рятувальників щодо ліквідації наслідків смертельної авіакатастрофи ускладнює сильний вітер у регіоні. Усі тіла загиблих були знайдені, серед них є неповнолітня дитина.

Скандал з українською блогеркою: Аліну Френдій підозрюють у незаконній вакцинації (відео)

Блогерка в соцмережі показала, що йде з чоловіком вакцинуватися у приватну клініку препаратом Pfizer. Проте, згодом видалила відео, а натомість виклала нове – без відміток препарату та медзакладу.

Суд продовжив цілодобовий домашній арешт Медведчуку ще на два місяці (відео)

Санкції проти Білорусі: син Лукашенка та його соратники потрапили у санкційний список України

У санкційний список України потрапив старший син Лукашенка - Віктор, проте самопроголошеного президента та його молодшого сина Миколи у переліку немає.

Українські пасажири втрапили у скандал з Wizz Air: компанія не впускає їх на борт літака

У мережі пасажири з України скаржаться на те, що компанія Wizz Air не пускає їх на борт літака Київ – Таллінн. Їм пояснюють, що це пов’язано з карантинними обмеження Естонії.

Гравець збірної України Яремчук може перейти у португальську "Бенфіку": клуби ведуть переговори

Окрім португальського клубу "Бенфіка" українським нападником, який наразі грає за бельгійський "Гент" Романом Яремчуком, зацікавились також провідні клуби Англії, Італії та Німеччини.

Штраф для "Нової пошти" відміняється: голова Держпродпотребслужби розкритикувала рішення ДППС

Глава Держпродпотребслужби Владислава Магалецька розкритикувала рішення ДППС щодо призначення штрафу "Новій пошті" у розмірі 326 мільйонів гривень.

Читайте також
Українські пасажири втрапили у скандал з Wizz Air: компанія не впускає їх на борт літака Українські пасажири втрапили у скандал з Wizz Air: компанія не впускає їх на борт літака
У мережі пасажири з України скаржаться на те, що компанія Wizz Air не пускає їх на борт літака Київ – Таллінн. Їм пояснюють, що це пов’язано з карантинними обмеження Естонії.
Обіцянку виконано: курсанту Золочевському, який вижив в авіакатастрофі під Чугуєвом, надано 2-кімнатну квартиру у Харкові Обіцянку виконано: курсанту Золочевському, який вижив в авіакатастрофі під Чугуєвом, надано 2-кімнатну квартиру у Харкові
Ввечері 25 вересня 2020 року в Харківській області сталася авіакатастрофа.
Loading...
Load next