Головні новини України за 12 липня

Головні новини України за 12 липня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS

Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку"

Форвард бельгійського "Гента" та збірної України Роман Яремчук вже найближчим змінить місце роботи - перейде у ФК "Бенфіка".

"Я в житті не приймав ніяких наркотиків", - нардеп Юрченко прокоментував скандальне ДТП у Львові (відео)

Народний депутат і колишній член фракції "Слуга народу" Олександр Юрченко прокоментував ДТП, яке трапилось 8 липня у Львові.

Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото)

На п'єдестал пошани на Олімпіаді-2020, яка цього року відбудеться у Токіо, українські олімпійці підійматимуться у ніжній синьо-жовтій палітрі, що символізує надію і віру.

Проти Коломойського та його соратників в Ізраїлі через шахрайство ведеться розслідування - ЗМІ

Ймовірно близькі люди з оточення Коломойського нібито не заплатили 20 мільйонів доларів за вугілля.

Кулеба оприлюднив деталі неформальної зустрічі Зеленського з Тихановською у Литві

Глава білоруської опозиції Світлана Тихановська під час робочої зустрічі Зеленського до Литви, встигла неофіційно з ним зустрітись.

Закриття кордону з Україною: у Білорусі пояснили рішення Лукашенка

Нещодавно самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про закриття кордону з Україною. Білоруське МЗС прокоментувало цю заяву.

Прикордонні собаки вперше візьмуть участь у параді до Дня незалежності (фото)

Всього для участі у параді дібрали 33 кінологів із собаками.

Читайте також
Країна репресій: чому Лукашенко може нести загрозу для України? (відео) Країна репресій: чому Лукашенко може нести загрозу для України? (відео)
Минув майже рік відтоді, як Лукашенко знову очолив президентський престол у Білорусі. Тоді країна відразу спалахнула протестами, оскільки білоруси не погоджувалися з результатом виборів. Борців за справедливість «вдало» зупинили кийками. Дехто окрім побиття потрапив ще й за ґрати. Так, своєю нелегкою історією із ПравдаТУТ News поділився іммігрант з Білорусі, який проживає в Україні вже майже 3 місяці.
Лукашенко планує розмістити ракетні комплекси на кордоні з Україною Лукашенко планує розмістити ракетні комплекси на кордоні з Україною
Білорусь планує закупити у Росії озброєння на понад мільярд гривень. За словами президента країни Олександра Лукашенка, вона "знадобиться" на кордоні з Україною.
Loading...
Load next