Головні новини України за 14 липня

Головні новини України за 14 липня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS

"Коли була бійка у ВР, я вже був "стартанув": Василь Вірастюк розповів про політику та особисте (відео)

Найсильніша людина світу та заслужений майстер спорту України, який наважився стати народним депутатом та посісти місце у Верховній Раді. Ексклюзивне інтерв’ю Василя Вірастюка для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" в якому він розповів про емоції в найяскравіші моменти своєї кар'єри, політику, стосунки з Зеленським та про особисте життя.

Гол Ярмоленка у ворота збірної Нідерландів претендує на звання найкращого на Євро-2020 (відео)

Гол вінгера збірної України Андрія Ярмоленка потрапив у список найкращих на чемпіонаті Європи з футболу за версією УЄФА. Цього разу українець відзначився фірмовим ударом з лівої.

Зеленський пропонує "слугу народу" Монастирського на посаду очільника МВС (відео)

Після написання заяви на звільнення Арсена Авакова, Зеленський вже почав шукати тих хто міг би замінити ексміністра на посаді. Так, новим очільником МВС зовсім скоро може стати "слуга народу" Денис Монастирський.

"Я не психанула": Мендель назвала причину звільнення з посади прессекретаря Зеленського

Наприкінці квітня стало відомо, що Юлія Мендель залишає посаду прессекретаря президента Володимира Зеленського, яку вона обіймала майже два роки.

Екснардепа Семенченка випустили з СІЗО під домашній арешт

Наприкінці березня Служба безпеки України оголосила підозру депутату Семену Семенченку у створенні незаконного збройного формування. Також чоловіка підозрюють в обстрілі телеканалу "112 Україна", який трапився у липні 2019 року.

Повернулися з Росії: у двох мешканців Закарпаття підтвердили штам коронавірусу "Дельта"

Всього на дослідження у Європейську лабораторію було надіслано чотири зразки, які відібрали у пацієнтів. Наразі штам "Дельта" підтвердили лише у двох жінок.

У вбивстві 14-річного підлітка на Житомирщині підозрюють 15-річну дівчину (відео)

Житомирська поліція затримала 15-річну школярку, яку підозрюють у вбивстві хлопця. Дівчина зізналась у скоєному та визнала свою провину.

Читайте також
Головні новини України за 13 липня Головні новини України за 13 липня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS
Смерть мера Кривого Рогу: слідство розглядає версію самогубства через зловживання у бюджеті міста (відео) Смерть мера Кривого Рогу: слідство розглядає версію самогубства через зловживання у бюджеті міста (відео)
Слідство встановило факти серйозних зловживань у місті, тому не виключає ймовірного самогубства загиблого мера міста Костянтина Павлова. Міністр Монастирський зауважив, що це один із тих моментів, коли відповідальність могла понести людина, яка підписувала фінансові документи, а саме мер.
Головні новини України за 16 червня Головні новини України за 16 червня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS
Loading...
Load next