Головні новини України за 4 серпня

Головні новини України за 4 серпня
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.

Захоплення будівлі: у Києві чоловік з гранатою погрожував підірвати Кабмін 

Відомо, що затриманий це – ветеран війни на Сході. Зловмисник неодноразово звертався до волонтерів по психологічну, моральну та зрідка матеріальну допомогу. Нагадаємо, чоловік тримаючи в руках предмет, схожий на гранату прорвався до Кабміну, погрожуючи підірвати пристрій.

Перша золота медаль для України: Беленюк здобув перемогу на Олімпійських іграх

Український борець з греко-римської боротьби Жан Беленюк здобув перше олімпійське “золото” та приніс Україні довгоочікувану перемогу. У фіналі токійської Олімпіади борець здолав триразового призера чемпіонатів світу - угорця Віктора Лорінца.

Борець Насібов здобув для України друге "срібло" на Олімпіаді-2020

У фіналі Насібову не вдалося здолати суперника. Проте, у Токіо він оновив найкращий результат України у своїй ваговій категорії греко-римської боротьби.

Дует українок завоював історичну медаль в артистичному плаванні

Дует Марти Фєдіної та Анастасії Савчук здобув першу медаль у артистичному плаванні в історії України. Також дівчата оновили особистий рекорд.

Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу"

У непростій боротьбі українка завоювала ще одну медаль для України. Ірина Коляденко була у хвилині від бронзової нагороди.

Біля посольства Білорусі відбулася акція пам’яті білоруського опозиціонера Шишова

Небайдужі українці зібрались, аби вшанувати пам'ять загиблого лідера "Білоруського дому" в Україні Віталія Шишова.

Кулеба та Єрмак прибули до США для підготовки візиту Зеленського

У рамках підготовки українські посадовці зустрінуться з держсекретарем США Ентоні Блінкеном та іншими американськими чиновниками.

Кабмін звільнив Геращенка з посади заступника міністра внутрішніх справ

Антон Геращенко був заступником Авакова від вересня 2019 року.

 

Читайте також
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
Міністерство культури та інформаційної політики України внесло у "чорний список" ще 31 актора Міністерство культури та інформаційної політики України внесло у "чорний список" ще 31 актора
Служба безпеки України надала Міністерству культури оновлений список діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України, ще 31 актора.
Loading...
Load next