Мовний скандал у харківському кафе: з клієнтів глузували через українську (відео)

Мовний скандал у харківському кафе: з клієнтів глузували через українську (відео)
У Харкові працівник кафе нахамив відвідувачами через те, що вони просили спілкуватися з ними українською.

Інцидент трапився у харківському кафе "Zdorovo EST", розташованому на вулиці Ярослава Мудрого. Адміністратор закладу вирішив проігнорувати українське законодавство.

Про це повідомляє Telegram-канал "Ху**ый Харьков". 

Почалося все з того, що відвідувачі попросили принести меню українською мовою. Однак, їм відмовили, адже у кафе такого просто немає. Потім працівник закладу почав хамити клієнтам. Спочатку він вдавав, що не розуміє, що від нього хочуть. "Шо ви кажете?", – глузував він.

Українофобне дно. Адміністратор нахамив за прохання українського меню (якого там немає), сказав, що він слов’янин і росіянин, — розповіли відвідувачі.

Далі глузування не припинилися. Коли клієнти повторно запитали його, чому він відмовляється надавати послуги державною мовою, той почав кривлятися "суржиком" й запевнив, що, мовляв, у нього такий "одеський акцент".

Обурені користувачі закликали бойкотувати цей заклад.


 

Читайте також
Мовний скандал у Харкові: чоловік називає україномовних людей "рагулями" (відео) Мовний скандал у Харкові: чоловік називає україномовних людей "рагулями" (відео)
Власник закладу категорично відмовлявся спілкуватися з клієнтами державною. А україномовних людей називає "рагулями".
Черговий мовний скандал у Харкові: продавчиня відмовилася обслуговувати державною (відео) Черговий мовний скандал у Харкові: продавчиня відмовилася обслуговувати державною (відео)
Цього разу мовний скандал відбувся в одному з кіосків у Харкові. Місцева жителька, яку відмовилися обслуговувати державною, готує офіційну скаргу.
Новий мовний скандал: у Києві не взяли чоловіка на роботу, бо він україномовний (відео) Новий мовний скандал: у Києві не взяли чоловіка на роботу, бо він україномовний (відео)
Компанія вимагала, аби чоловік спілкувався російською мовою. Він записав телефонні розмови з HR-кою фірми, як доказ.
Loading...
Load next