Степаненко отруївся сендвічами: футболіст збірної України пропустив матч з Казахстаном (відео)

Степаненко отруївся сендвічами: футболіст збірної України пропустив матч з Казахстаном (відео)
Рахунок матчу між Україною та Казахстаном вже на другій хвилині зустрічі відкрив український гравець Роман Яремчук, однак матч закінчився нічиєю для обох команд із рахунком 2:2.

Один із лідерів збірної України та футболіст Тарас Степаненко напередодні матчу із командою Казахстану отруївся сендвічами під час перельоту. Внаслідок цього гравець збірної не потрапив до заявки на матч 4-го туру відбіркового турніру Чемпіонату світу-2022, який завершився для "синьо-жовтих" сенсаційною нічиєю та рахунком 2:2.

Про причину відсутності Степаненка повідомив на YouTube-каналі УАФ прес-аташе збірної України Олександр Гливінський.

На жаль, Тарас отруївся. Припускаємо, що, можливо, сендвічами під час перельоту. У нього піднялася температура, - повідомив Гливінський.

Пояснення відсутності футболіста на матчі - 8:58.

За його словами, футболіст через це не міг бути готовий до цього матчу, однак надалі буде відновлюватися, і в збірній розраховують на його участь в матчі з Францією 4 вересня. 

Нагадаємо, що раніше виконувач обов'язків головного тренера збірної України з футболу Олександр Петраков прокоментував невдалий матч української збірної з Казахстаном у відборі на Чемпіонат світу-2022 й зазначив, що українські гравці допустились дитячих помилок. 

Окрім цього, тренер зазначив, що гравці української збірної непогано грали перші 25-27 хвилин, однак потім втомилися. Згодом вони знову почали грати та функціонально цю схему вони не тримають. 

Читайте також
Втратила перемогу: матч між збірнами України та Казахстану закінчився внічию (відео) Втратила перемогу: матч між збірнами України та Казахстану закінчився внічию (відео)
Збірна України провела першу гру під керівництвом нового наставника та головного тренера Олександра Петракова. Рахунок із командою Казахстану на другій хвилині відкрив 25-річний львів'янин Роман Яремчук.
"Ми на правильному шляху": Яремчук про поразку України в 1/4 фіналу чемпіонату Євро-2020 "Ми на правильному шляху": Яремчук про поразку України в 1/4 фіналу чемпіонату Євро-2020
Сума призових, яку збірна України заробила на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу становить 16 мільйонів євро.
"Третій пропущений м'яч нас добив": Миколенко розповів про поразку на матчі з Англією "Третій пропущений м'яч нас добив": Миколенко розповів про поразку на матчі з Англією
Гравець збірної України Віталій Миколенко прокоментував психологічний стан після матчу та рівень підготовки англійців.
Loading...
Load next