Головні новини за 14 жовтня: Зеленський привітав захисників і захисниць України та премії військовим

Головні новини за 14 жовтня: Зеленський привітав захисників і захисниць України та премії військовим

"Ви щодня здійснюєте подвиг": Зеленський привітав захисників і захисниць України

До привітань президента долучилася і перша леді Олена Зеленська, яка розповіла про героїчний подвиг українок у ЗСУ "нарівні з чоловіками".

Борг – понад 2 млрд: Зеленський доручив виплатити заборогованість і премії військовим

Президент України Володимир Зеленський підписав указ "Про деякі заходи із забезпечення соціальних гарантій військовослужбовців та ветеранів війни". Українські військовослужбовці мають отримати одноразові премії з нагоди Дня захисників і захисниць України.

Розвідував позиції ЗСУ під виглядом розмінування: СБУ допитала бойовика “ЛНР”

Затриманий (за паспортом Андрій Косяк) – уродженець Алчевська, колишній кримінальник, який підозрюється в скоєнні умисного вбивства у 2010 році.

Співробітник "Укрпошти" вимагає 1 млрд євро компенсації за примусову вакцинацію

Автор листа вважає примусову вакцинацію неприпустимою і називає шантажем заяви керівництва про відсторонення від роботи та позбавлення заробітної плати без щеплення.

Підтримка учасників АТО на Львівщині: у центрі зайнятості допомагають військовим відкрити власну справу

В обласному центрі зайнятості діє спеціальна програма для ветеранів бойових дій, яка допомагає нашим захисникам відкрити власну справу.

Епідеміологічна ситуація в Україні: вже 5 областей перебувають на межі "червоної" зони

Ковідна ситуація в цих областях – напружена ситуація з коронавірусом. Поки її вдається стримувати шляхом розгортання нових ліжок або нових механізмів тестування на коронавірус.

Читайте також
Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців
Громадяни України, які повністю вакциновані можуть подорожувати Бельгією та Данією. За інформацією міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, ці країни зберегли право безвізового режиму.
В Україні за минулу добу зафіксовано понад 14 тисяч нових випадків COVID-19 В Україні за минулу добу зафіксовано понад 14 тисяч нових випадків COVID-19
91,1 % госпіталізованих із COVID-19 минулого тижня - невакциновані та не мали жодної дози антиковідної вакцини.
Loading...
Load next