"Галина була коханням мого життя", - удівець, Меттью Гатчінс

"Галина була коханням мого життя", - удівець, Меттью Гатчінс
Операторку Галину Гатчінс, яка 21-го жовтня загинула від випадкового пострілу на знімальному майданчику фільму "Іржа", провели в останню путь.

На церемонії поховання урни з прахом були присутні лише рідні та близькі друзі. Вона відбулася в ці вихідні, але ні дати, ні місця, де спочиватиме Галина, сім'я вирішила не розголошувати. Повідомляє People.

Від того, що вона назавжди пішла, ми відчуваємо тишу як задушливу безмовність у нашому домі, - зізнався він.

Чоловік Меттью сподівається, що робота його дружини надихатиме операторів та авторів по всьому світі.

Її світло окреслює наші життя, продовжуйте слідувати за своїм баченням, - такі слова висічені на надгробку Галини.  

Нагадаємо, "Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя", — помічниця режисера фільму "Іржа" подала в суд на Болдвіна. У скарзі вона повідомила, що стояла всього в чотирьох футах від Болдвіна, коли вибухнув пістолет.   Також зазначимо, що вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Я не спустив гачок": Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс "Я не спустив гачок": Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс
22 жовтня американський кіноактор Алек Болдвін на знімальному майданчику випадково застрелив з пістолета операторку, українку Галину Гатчінс, і поранив режисера.
Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено) Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено)
На зйомках фільму "Іржа" американський актор Алек Болдвін випадково застрелив операторку Галину Гатчінс, а також поранив режисера Джоела Соуза. Наразі слідчі з'ясували, хто зарядив пістолет для актора.
Сниться смерть Гатчінс: поліція США отримала ордер на доступ до телефона Болдвіна Сниться смерть Гатчінс: поліція США отримала ордер на доступ до телефона Болдвіна
Трагедія сталася на знімальному майданчику фільму "Іржа" 22 жовтня 2021 року.
Loading...
Load next