"Вусаті мешканці": у київському ресторані суші подають з тарганами (відео)

"Вусаті мешканці": у київському ресторані суші подають з тарганами (відео)
Раніше у закладі була піцерія, де також можна було зустріти "вусатих мешканців".

Клієнтка закладу Суші Wok, який працює на Березняках у Києві, замовила роли з доставкою, однак у замовленні знайшла таргана. Фотографію "вусатого" вона виклала у соцмережі після того, як поспілкувалася з адміністрацією кафе. Про це повідомляє R & B News, передає 24 канал.

Як зазначила жінка, у Суші Wok на скаргу про комаху у страві не відреагували належним чином. Їй не запропонували повернення коштів чи заміни вечері.

Проте у закладі пообіцяли при наступному замовленні додати безкоштовно ще один рол.

Після того, як фотографія мешканки Березняків потрапила до соцмереж, до закладу прийшли активісти. Вони вирішили спитати, чи вважають у кафе нормальним те, що у страви заповзають комахи.

Працівники закладу зауважили, що перед цим у приміщенні проводили дезінфекцію, але ніяких документів, що підтверджують це не надали.

Тоді чоловік вирішив зафіксувати наявність тарганів на відео, залізши під прилавок. Там було чимало комах.

Зазначається, що коли активіст увімкнув на телефоні ліхтарик та провів банківською карткою під прилавком на зовсім маленькій ділянці, з-під нього посипалися таргани. На підлогу впало щонайменше 4 таргани. Працівники Суші Wok при цьому займалися своїми справами та ніяк не реагували на наявність комах у закладі харчування.

За словами мешканців Березняків, заклад Суші Wok працює на вулиці Івана Миколайчука вже досить довгий час. Раніше у ньому була піцерія, де також можна було зустріти "вусатих мешканців". Судячи з усього, комах звідти не вивели досі. Знаючи про це, березняківці здебільшого воліють не ризикувати своїм здоров'ям.

Нагадаємо, раніше у Житомирі чоловік знайшов у ковбасі щурячі лапи та хвіст.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
У Києві завтра скасують низку рейсів міської електрички У Києві завтра скасують низку рейсів міської електрички
"Київпастранс" перепрошує за тимчасові незручності.
З 15 листопада учні повертаються до очного навчання: перелік міст та шкіл З 15 листопада учні повертаються до очного навчання: перелік міст та шкіл
Ще з 8 листопада в Україні почали усувати від роботи невакцинованих від коронавірусу співробітників навчальних закладів. Станом на 10 листопада відсторонили від роботи майже 10 тисяч працівників.
Loading...
Load next