З Луганщини евакуювали ще понад 250 людей, їх прихистять на заході країни — Гайдай

З Луганщини евакуювали ще понад 250 людей, їх прихистять на заході країни — Гайдай
Багато міст на Луганщині вже не придатні для життя.

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив про те, що на Луганщині з Рубіжного евакуювали ще 150 жителів, із Кремінної – 109, одного важкопораненого перевезено до лікарні в Лисичанську.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на допис  Гайдая.

Він повідомив, зокрема, у містах внаслідок російських обстрілів велика кількість непридатних для проживання будинків, майже повсюди відсутні світло, газ та вода.

Навіть за відсутності «режиму тиші» ми вивозимо людей в безпечні регіони України. В деякі міста Луганщини дістатися сьогодні вкрай небезпечно. Але звідки є можливість, забираємо людей автобусами та доставляємо до поїздів. Так, із Рубіжного 24 березня евакуйовані ще 150 жителів, яким, як і багатьом іншим містянам, вже немає, де жити. Однак, вже трохи більше ніж за добу у цих людей все зміниться на краще – у Львові, або іншому місті. На них вже там чекають.
 

Очікують у Львові і на сєвєродончан, яким для евакуації виділено додатковий автобус.

Тих, хто ховається від постійних російських обстрілів у підвалах, до місць зборів доставляють патрульні поліцейські, які розвозять по бомбосховищах гуманітарну допомогу.

Крім того, сьогодні вдалося вивезти з Рубіжного важкопораненого місцевого жителя, якому у місті не в змозі були надати належну медичну допомогу. Рятуватимуть життя йому вже в Лисичанську.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next