Паркування в Києві знову стало платним – КМДА

Паркування в Києві знову стало платним – КМДА

Сьогодні у Києві відновили плату за паркування. Повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Сервіс безготівкової оплати паркування знову працює в застосунку "Київ Цифровий". Як і раніше, паркування платне лише в будні з 8:00 до 22:00. В інший час у будні та цілий день у суботу та неділю — паркування безкоштовне, - йдеться в повідомленні.

Як зазначили, за безпекою паркувального простору слідкуватимуть інспектори з паркування. Під час повітряної тривоги інспектори не мають права штрафувати водіїв.

У КМДА нагадали, що на муніципальних паркінгах не приймають оплату готівкою. Саме оплата в міському застосунку - це офіційна оплата, яка надходить у бюджет Києва. 

Нагадаємо, що у Маріуполі окупанти готують фейкові докази "звірств ЗСУ" – радник мера.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Напад на інспектора у Києві: він намагався позбутися несанкціонованої парковки (відео) Напад на інспектора у Києві: він намагався позбутися несанкціонованої парковки (відео)
Міська влада очікує на оперативне розслідування поліцією інциденту з нападом на інспектора з паркування.
МЗС України засудило марш на честь дивізії СС "Галичина" у центрі Києва МЗС України засудило марш на честь дивізії СС "Галичина" у центрі Києва
У Міністерстві закордонних справ України "рішуче засуджують" київський марш який пройшов 28 квітня, на честь створення дивізії СС "Галичина".
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next