Прості речі, які рятують життя: тактична медицина від Сергія Притули

Прості речі, які рятують життя: тактична медицина від Сергія Притули

Сергій Притула заохочує військових звертатися до працівників Фонду, які можуть приїхати і навчити тактичній медицині, адже "прості речі - рятують життя".  Волонтер зауважив, що "мало просто мати класну аптечку, треба ще вміти користуватися її вмістом". Про це Сергій Притула написав у своєму Telegram.

Команда інструкторів фонду регулярно виїжджає до військових, проводить теоретичні та практичні навчання відповідно до протоколу ТССС AC та алгоритму MARCH, перевірених часом та застосуванням на війнах. Важливо, що після проведення тренінгів ми забезпечуємо всіх його учасників індивідуальними аптечками IFAK та засобами захисту. 

Тож якщо вашому підрозділу потрібен тренінг, можна написати Фонду кількома способами:

  • Якщо ви вже проходили тренінг від наших чи інших інструкторів, перебуваєте у зоні бойових дій та потребуєте аптечок, залиште запит за посиланням: https://spcf.erp.co.ua/
  • Якщо ви хочете долучитися до допомоги з тактичної медицини, ми і наші воїни будемо дуже вдячні: https://bit.ly/3U1Uygj

Нагадаємо, що Україна звільнила більше територій за декілька днів, ніж росія захопила з квітня – ISW.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти втратили приблизно 17 000 осіб Окупанти втратили приблизно 17 000 осіб
ЗСУ продовжують вести оборону на східному, південно-східному та північно-східному напрямках.
Велика Британія продовжує підготовку українських військових Велика Британія продовжує підготовку українських військових
Програма є частиною постійного зобов’язання Сполученого Королівства підтримувати Україну і наразі становить понад 2,3 мільярда фунтів військової допомоги.
Loading...
Load next