"Російські солдати масово пишуть рапорти на звільнення" – Гайдай

"Російські солдати масово пишуть рапорти на звільнення" – Гайдай

Російські військові, які вже побували в Україні, повертатися знову на поле бою не хочуть – вони масово пишуть рапорти на звільнення і достроково розривають контракти.   Повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Гайдай Сергій у Telegram.

Так, серед 200 відмобілізованих військовослужбовців на базі 3-ї гвардійської бригади спецпризначення після участі у війні проти України кожен другий написав рапорт на звільнення або дострокове розірвання контракту, - сказав Гайдай.

Водночас, за словами голови ОВА, готові йти в бій нещодавно мобілізовані. Гайдай розповів, що близько 500 призваних військовослужбовців зі складу 205-ї окремої мотострілецької бригади 49-ї загальновійськової армії рф вибули в зону бойових дій для поповнення втрат противника на тимчасово захоплених територіях.

За словами голови Луганщини, усі вони у засобах захисту, шоломах радянського зразка і з автоматами АК-12, що мають дуже негативний досвід застосування.

Гайдай додав, що саме їх кидають в бій проти Сил оборони України.

Нагадаємо, що Макрон оголосив про відправку додаткових 6 САУ Caesar для України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів ЗСУ (відео) На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів ЗСУ (відео)
Постійні тренування обумовлені наявністю в регіоні критичних об'єктів інфраструктури, на які може посягати ворог.
У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео) У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео)
Під час першої репетиції військового параду до Дня Незалежності в Києві військові хором під звук барабанів заспівали відому пісню про президента Російської Федерації - "Путін х**ло".
СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою
СБУ просить у разі пересування містом мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу.
Loading...
Load next