"ПВК Вагнер" перебільшує свої успіхи у війні проти України , присвоївши собі масу “завоювань” — ISW

"ПВК Вагнер" перебільшує свої успіхи у війні проти України , присвоївши собі масу “завоювань” — ISW

Сили "ПВК Вагнера" ​​продовжують перебільшувати свої успіхи у завоюванні території Донбасу, намагаючись таким чином вигідно відрізнити себе від звичайних формувань російської армії та самопроголошених республік. Про це повідомляє американський інститут ведення війни (ISW).

7 листопада російські джерела заявили, що група "вагнерівців" та війська "Шостого козачого полку ЛНР" прорвали українські лінії оборони у Білогорівці (Луганська область). Проте вже 8 листопада російські військові блогери стали писати, що формування "ЛНР" до цих дій стосунку не мали, і успіху досягли виключно війська "ПВК Вагнера".

Раніше ISW вже повідомляв, що "вагнерівці" називають виключно своєю заслугою деяке просування російських військ під Бахмутом - і це робиться, "щоб довести свою репутацію улюбленої ударної сили Кремля". При цьому вони не були єдиними, хто діяв у цьому районі.

Нагадаємо, що Притула пояснив, чому замовлені фондом "Спартани" такі дорогі, і попросив критиків почекати.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Російські війська продовжуватимуть боротись за Сєверодонецьк - британська розвідка Російські війська продовжуватимуть боротись за Сєверодонецьк - британська розвідка
Вони можуть посилювати наступ на місто із півночі.
ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео) ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео)
ЗСУ знищили дві БМП та легкові автомобілі російських загабрників.
Окупанти змушують українських військовополонених збирати тіла своїх побратимів, — Денісова Окупанти змушують українських військовополонених збирати тіла своїх побратимів, — Денісова
У порушення Женевської конвенції про поводження з військовополоненими, окупанти використовують працю українських військових.
Loading...
Load next