"Нема потреби": у МВС зробили важливу заяву щодо мобілізації

"Нема потреби": у МВС зробили важливу заяву щодо мобілізації

У Міністерстві внутрішніх справ зробили важливу заяву щодо призову та мобілізації. Так, наразі немає потреби вручати громадянам повістки на блокпостах.

Під час телемарафону міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський розповів, що через велику кількість добровольців, у пунктах комплектування можуть відбирати найкращих з охочих.

Сьогодні у нас є велика кількість добровольців, які приходять до пунктів комплектування, щоби бути мобілізованим до лав ЗСУ. Тому на сьогоднішній день там вже можуть відбирати найкращих з тих, хто бажає. В принципі, на сьогодні не має потреби вручати повістки на блокпостах, - зазначив Монастирський.

Нагадаємо, що "На росії запасів ракет ще на кілька масштабних атак", – Буданов.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Двоє підполковників отримали нагороду зброю Киви (фото) Двоє підполковників отримали нагороду зброю Киви (фото)
Підполковники Назарій Ясінський та Сергій Сідорін мають бойовий досвід з 2014-го року
Осінній призов-2021: відомо коли стартує строкова служба та кількість юнаків, яких планують залучити Осінній призов-2021: відомо коли стартує строкова служба та кількість юнаків, яких планують залучити
Полковник Микола Качаненко повідомив, що найбільше людей призвуть у Дніпропетровській та Харківській областях – 1300 і 972 особи відповідно.
Командування Об'єднаних сил Збройних Сил України відзначає другу річницю (відео) Командування Об'єднаних сил Збройних Сил України відзначає другу річницю (відео)
Командування Об'єднаних сил ЗСУ 5 лютого відзначає другу річницю створення. З цієї нагоди військові опублікували потужне відео з тренувань на землі, в морі та в повітрі.
Loading...
Load next