Підсумки дня: Зеленський у Бахмуті, допомога Фінляндії, Резніков про капітуляцію

Підсумки дня: Зеленський у Бахмуті, допомога Фінляндії, Резніков про капітуляцію
Найголовніші події дня вже у нашому зведенні.

20 грудня у нашому вечірньому зведенні ви дізнаєтесь топновини дня. 300-у добу українці на всіх фронтах виборюють перемогу і звільнення територій нашої держави від загарбників. Щодня ми долаємо сходинки до нашої великої Перемоги. 

Топновини дня:

  • Україна досі не отримала зброї за лендлізом. Детальніше ТУТ.
  • Книга про культурну спадщину України увійшла до списку найкращих видань за версією The New York Times. Детальніше ТУТ.
  • Фінляндія готує новий пакет військової допомоги Україні. Детальніше ТУТ.
  • “Точно не буде ніяких капітуляцій, крім капітуляції кремля” - Резніков. Детальніше ТУТ.
  • Зеленський відвідав Бахмут - віцепрем'єр (фото). Детальніше ТУТ.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Головні новини України за 4 серпня Головні новини України за 4 серпня
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
Вимагають покарати винних: у Зеленського відреагували на акцію в честь річниці СС "Галичина" Вимагають покарати винних: у Зеленського відреагували на акцію в честь річниці СС "Галичина"
В Офісі Президента України закликають правоохоронців звернути увагу на марш, який провели у Києві, 28 квітня до дня створення дивізії СС "Галичина".
Loading...
Load next